22-годишна българка стана част от италианската модна библия „Вог”. Елизабет

...
22-годишна българка стана част от италианската модна библия „Вог”. Елизабет
Коментари Харесай

Българка превзе Вог

22-годишна българка стана част от италианската фешън библия „ Вог”. Елизабет Кайн стана звезда в Италия, откакто се оказа на корицата на списанието за декември 2018. Тя е видяна от стилистите на стилното издание, откакто показва свои модели на седмицата на модата в Лондон.

Успехът на Лиза стартира преди месеци, когато е определена от университета си да взе участие в седмицата на модата в Англия. След това е поканена да стане част от лондонски шоурум, който събира последващо потомство дизайнери.Благодарение на контактите, които получава, сбирката й е определена от стилистите на стилната библия. Българката споделя, че основаването на една дреха е дълъг развой, който включва креативност и математика.

За последното й оказва помощ и Софийската математическа гимназия, която е приключила преди години, написа „ България днес”. Палтото, което е снимано за „ Вог” се състои от 600 части, съединени ръчно, с цел да се реализира крайния резултат. Красавицата разделя живота си сред София и Лондон, където учи и живее.

Страстта си към стилната промишленост развива поради опцията да основава изкуство посредством облекла. „ Не си припомням миг от живота ми, в който модата да не е играла значима роля”, споделя Лиза. Тя прибавя още, че черпи ентусиазъм от всичко, което я заобикаля.

В момента Кайн развива лична марка, която цели да предлага на клиента опция посредством 3D програмен продукт да се вижда крайния резултат, преди да е подготвен продукта. Целта е да се отстрани огромна част от текстилните боклуци, а работата сред клиент и бранд да е по-лесна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР