214 души се ваксинираха през днешния съботен ден във Военномедицинска

...
214 души се ваксинираха през днешния съботен ден във Военномедицинска
Коментари Харесай

Над 200 души се ваксинираха във ВМА за 3 часа

214 души се имунизираха през днешния съботен ден във Военномедицинска академия (ВМА). От тях 183-ма са с първа доза, а 18 – с трета. Ваксинационният център ще работи изключително и в неделя, 24 октомври, от 09:00 до 12:00 часа, оповестиха от ВМА.

Промяната в работното време е поради засиления интерес от страна на жителите да се имунизират против коронавирусната зараза. Според данните, през последните дни се следят три пъти повече искащи да си слагат ваксина. Имунизацията се реализира с имунизациите на Moderna, Pfizer/BioNTech, Janssen. Не е належащо авансово записване.
 Ваксинационният център на ВМА ще работи и през уикенда (СНИМКИ) Ваксинационният център на ВМА ще работи и през уикенда (СНИМКИ)
Ваксинационният център на Военномедицинска академия (ВМА) ще работи изключително и през почините дни (23-24 октомври), от 09:00 до 12:00...

Сертификати за имунизация против COVID-19 за жители, ваксинирани във ВМА, се получават на място, в зала №7, или по електронен път, след заявление на [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР