21-годишният Йордан Йорданов се призна за виновен, че държал с

...
21-годишният Йордан Йорданов се призна за виновен, че държал с
Коментари Харесай

Наказаха 21-годишен дилър от Дългопол

21-годишният Йордан Йорданов се призна за отговорен, че държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции, оповестиха от Варненския областен съд за Moreto.net.

На подсъдимия беше наложено наказване 2 години и 6 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване да бъде отсрочено с пет години изпитателен период, както и санкция в размер на 5 000 лв..

По време на изпитателния период по отношение на 21-годишния Йордан ще бъде приложено пробационна мярка „ Задължителни периодически срещи с пробационен чиновник “. Одобреното съглашение е финален правосъден акт.

Пред съда 21-годишният мъж съобщи, че е наясно с последствията от доброволното сключване на съглашението, което има последствията на влезнала в действие присъда. Йорданов съобщи, че се отхвърля от разглеждане на делото по общия ред, признава виновността си и избира бързото произвеждане.

Страните одобриха за несъмнено открито, че в интервала 23 август – 29 октомври 2020 година в град Дългопол, при изискванията на продължавано закононарушение, в съучастничество с още две лица, държал за разпространяване 12,11 грама марихуана, метамфетамин - 4,38 грама, както и 0,18 грама екстази, всичко на обща стойност 189,36 лв.. На 23 август и на 18 септември 2020 година, Йордан популяризирал в Дългопол част от наркотичното вещество на две лица.

Той е с чисто правосъдно минало, неженен и е трудово зает.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР