21-годишният Теодор Тодоров от гълъбовското село Мъдрец помогнал на човек,

...
21-годишният Теодор Тодоров от гълъбовското село Мъдрец помогнал на човек,
Коментари Харесай

Млад мъж се притече на пострадал в катастрофа

21-годишният Теодор Тодоров от гълъбовското село Мъдрец оказал помощ на човек, потърпевш в злополука. Пътният случай станал на метри от родната къща на младия мъж в селото.

Теодор споделя пред Дарик, че малко след 14:30 часа чул мощен удар, незабавно излязъл на открито и видял, че в уличния дирек се забила кола. Въпреки че стълбът паднал и се получила ел. дъга, младият мъж незабавно се притекъл на помощ на лидера. Извадил го на безвредно разстояние от злополуката и позвънил на тел.112. Първо дошъл патрулен автомобил от районно управление (на МВР) в Гълъбово, а малко по-късно и колата за спешна помощ. Шофьорът бил ранен, със строшен крайник, само че жив, с помощта на смелата реакция на Теодор.

Самият той признава, че не е имал време да се замисли за личния си живот. „ Единственото нещо, за което се тормозих е да не избухне някакъв гърмеж, не знаех колата дали не е с газова уредба. Просто отидох с ясната мисъл да спася индивида. Всичко мина наред. Сега, в случай че и водачът се оправи, всичко ще е просто идеално”.

Оказва се, че авариралият мъж е с алкохол близо 1,45 промила и евентуално това е била повода да се забие с колата си в стълба. В момента бил в болница. Хората от Мъдрец, околните на потърпевшия и служителите на реда от районно управление (на МВР) в Гълъбово благодарили на Теодор за бързата му и смела реакция при спасяването на човек в неволя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР