21-годишният по-голям потомък на 45-годишната Виктория Бекъм и 44-годишният Дейвид

...
21-годишният по-голям потомък на 45-годишната Виктория Бекъм и 44-годишният Дейвид
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм заживя с милиардерска дъщеря на фона на слуховете за годеж

21-годишният по-голям потомък на 45-годишната Виктория Бекъм и 44-годишният Дейвид е в буен романс с 25-годишната звезда от “Трансформърс: Ера на изтребване “ Никола от ноември предходната година.

Смята се обаче, че двойката към този момент живее дружно, откакто амбициозният фотограф Бруклин прелетя Атлантическия океан, с цел да дойде при своята обичана предишния месец. И в актуалната пандемия от ковид, предизвикваща безпорядък в целия свят, Бруклин и Никола се самоизолират дружно в големия й апартамент в Ню Йорк.

Това е голям ход за Бруклин, само че той усеща мощно, че е верният “, сподели източник пред „ Сън “.

„ Двамата с Никола са по-близки от всеки път и са разчувствани да придвижат връзките си на идващото равнище, споделяйки едно и също жилище “, продължава източникът.

„ Никола е добре призната от цялото семейство Бекъм – и Дейвид, и Виктория дадоха ясно да се разбере на Бруклин какъв брой доста я харесват “, прибавя източникът.

По-рано този месец Никола разгласи Бруклин за своя „ сродна душа “ в обява в Инстаграм.

Съобщенията за разцъфтящия романс следват седмици на спекулации, че двамата приготвят годеж.

Бруклин наподобява е полудял по Никола – щерка на американския милиардер Нелсън Пелц. Смята се, че майката на Бруклин, Вики, е дала благословията на сина си да се врече.

„ Виктория счита, че Никола е идеална партия за брак “, съобщи източник, непосредствен до фамилията предишния месец. „ Тя е доста впечатлена от нея. Бруклин е толкоз по-спокоен и по-щастлив, откогато се срещат ”, продължиава източникът.

Връзката на Бруклин и Никола стана обществена през ноември. До декември Бруклин към този момент беше осведомен със фамилията на Никола.

В нюйоркския ресторант „ Киприяни “ Никола бе видяна да ближе храна от пръстите на Бруклин и да го целува и гушка в ресторанта, до момента в който вечеряха дружно с родителите и брат й. /БГНЕС

Припомняме, че от 13 март 2020 година на територията на Република България е въведен режим на изключително състояние, целящ ограничението на разпространяването на коронавирусна зараза и болестта, наричано COVID-19. Със заповед на министъра на опазването на здравето са въведени редица ограничаващи ограничения в обществения и икономическия живот. Стриктното съблюдаване на напътствията на специалистите и Националния спешен щаб ще предотврати разрастването на епидемията.
Пазете себе си и се грижете за околните си!

Спазвайте хигиеничните наставления и помнете:
- избягвайте контакт с заболели хора, изключително такива с кашлица;
- избягвайте визити на пазари и места, където има живи или мъртви животни;
- прилагайте общите хигиенични правила във връзка с хигиената на ръцете и хигиената на храната;
- измивайте ръцете си със сапун и вода ИЛИ използвайте антисептичен разтвор на алкохолна основа преди хранене, след потребление на тоалетната и след всеки контакт с животни;
- избягвайте контакт с животни, техните екскременти или изпражнения

Останете си вкъщи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР