21-годишният Георги Йорданов, който преди дни в Шумен уби зверски

...
21-годишният Георги Йорданов, който преди дни в Шумен уби зверски
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ: Ето я истинската причина за зверската екзекуция на бабата и дядото от внука им в Шумен

21-годишният Георги Йорданов, който преди дни в Шумен умъртви свиреп баба си Янка и дядо си Георги Атанасов, е направил цялостни признания за изтезанието, научи БЛИЦ от източници на следствието.

Младежът е разказал, че дни преди да убие двамата, е схванал, че те желаят да трансферират вкусен парцел - огромна къща с прекрасен двор в центъра на Шумен, на вуйна му.

Към парцела, който се намира зад състезателен център "Арена ", има огромен инвеститорски интерес. Лелята е знаела за желанията на татко си, само че не е споделила нито на племенника си, нито на сестра си, която е майка на Георги Йорданов. Според проверяващи тя е очаквала прехвърлянето на къщата, с цел да я продаде на вложителите и да прибере цялата облага.


Имотът, в който убитите Янка и Георги живеели зимата, коствал към 300 хиляди лв.. Дни наред младият Георги уговарял баба си и дядо си да трансферират парцела по равно на майка му и на вуйна му.

Стигнало се и до кавги, само че дядото бил неотстъпчив. В деня на изтезанието внукът отишъл в къщата на старите и помолил дядо му да отиде с него на вилата, да му помогне да трансферират от едно място на друго железни тръби. Още с подаването на първата тръба Георги и почнал свиреп да удря по главата дядо си. Разследващите се вцепенили от ужаса, който видели при огледа на натрупа. Главата била безусловно разтворена, толкоз грубо е бил удрян възрастният мъж. Той бил мъчен темперамент, като дребен малтретирал постоянно внука си, споделя по-късно младият Георги. След като умъртвил бащата на майка си, младият мъж се сетил, че баба му знае за това, че е закарал дядо си на вилата.



Върнал се в къщата в Шумен, споделил на баба си, че желае и тя да отиде на вилата, с цел да им помогне. Възрастната жена се съгласила, незабавно откакто отишли на вилата, внукът я вкарал в една стая, с цел да не види натрупа на брачна половинка си. Без да губи време, Георги умъртвил баба си със същата тръба, с която умъртвил брат си. Както БЛИЦ заяви, зверството в Шумен потресе страната. По делото няма данни Георги да има душевен отклонения, да пие или да се дрогира. Той изцяло е осъзнавал какво прави, считат психолози. Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР