21-годишният Бруклин Бекъм и Никола Пелц - 25-годишната щерка на

...
21-годишният Бруклин Бекъм и Никола Пелц - 25-годишната щерка на
Коментари Харесай

Пропадна сватбата на сина на Бекъм и щерката на еврейски милиардер

21-годишният Бруклин Бекъм и Никола Пелц - 25-годишната дъщеря на еврейския милиардер Нелсън Пелц, взеха решение да отсрочат сватбата си поради пандемията на ковид. Първоначално двойката планираше да подписа брак през септември 2021 година, само че отсрочва събитието за 2022 година поради втората вълна на пандемията, споделя източник пред “The Mirror”.

Най-големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм и наследницата на американския магнат възнамеряват да се венчаят в фамилното имение на Бекъм в Котсуолдс, Англия, и по-късно да има втора гала, най-вероятно в Италия. Така всички родственици, както от страна на младоженеца, по този начин и от страна на булката да могат да участват на сватбата.

Двамата братя на Бруклин - 18-годишният Ромео и 15-годишният Крус, ще са неговите кумове, а сестра му, 9-годишната Харпър - основна шаферка. Гордият баща Дейвид ще бъде почетен с основна роля в церемониите, а на Виктория е поверено да моделира сватбената рокля на булката.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц оповестиха годежа си в Instagram през юли. Разбира се, не сме очаквали синът на Дейвид Бекъм да се залюби с някое нормално момиче, тъй като в кръга му просто няма такива. А за Никола Пелц можем да сме сигурни, че не е
Всичко за Вашата сватба
с Бруклин поради парите, тъй като фамилията ѝ си ги има в обилие. Само за съпоставяне - положението на Дейвид и Виктория Бекъм се прави оценка на към 400 милиона $, а на Нелсън Пелц на 1,7 милиарда $. Така че не Никола си хвана богато гадже, а Бруклин случи на мома от сой.

Никола Пелц е позната в общественото пространство още преди романса си с Бруклин. Дъщерята на 78-годишния вложител Нелсън Пелц и 65-годишната някогашна манекенка Клаудия Хефнър, пробва шанса си в шоу бизнеса още от детството. Като дребна Никола взе участие в телевизионни продукции. През 2008 година, на 13-годишна възраст, взе участие във видеото към песента “7 Things” на американската певица Майли Сайръс и се появява за първи път на сцената на сценичен клуб в Манхатън, като убеждава майка си да ѝ откри управител, който да ѝ помогне да построи кариера на актриса.

Първата си забележителна роля Никола изиграва през 2010 -а (тогава е на 15 години). Превъплъщава се в облика на Катара във кино лентата на М. Найт Шаямалан “Последният заповедник на въздуха”, който обаче не реализира необикновен триумф. Проектът получава негативни мнения от критиците, а самата Никола бе номинирана за премията “Златна
Всичко за Вашата сватба
малинка”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg