21-годишната Габриела Медарова, която преди седмица блъсна 10 автомобила, вече

...
21-годишната Габриела Медарова, която преди седмица блъсна 10 автомобила, вече
Коментари Харесай

Платиха гаранцията на Медарова, върна се при родителите си

21-годишната Габриела Медарова, която преди седмица блъсна 10 автомобила, към този момент е на независимост. Близките ѝ са внесли 20-те хиляди лв. гаранция, оповестиха от bTV.

Младата жена била в тежко психическо положение след прекараните 3 дни в ареста и сега получава профилирана здравна помощ.

Медарова към този момент е напуснала предходната си работа на танцьорка по гледище на родителите си, с цел да се отдаде напълно на учението като първокурсничка в университета. Медийният звук към нея се отразил доста зле на прочувственото ѝ положение. Младата жена се е изнесла от жилището на приятеля ѝ, наоколо до което бяха ударени 10-те паркирани автомобила, и се е върнала да живее при родителите си.

Според полевите проби на полицията Габриела е управлявала джипа на приятеля си, BMW X5, след приложимост на алкохол и канабис. В правосъдната зала юристът ѝ посочи, че не могла да вземе такси след работа, защото от нощния клуб не ѝ платили дължимия хонорар.

Според родителите Габриела не използва редовно алкохол и опиати.

Обжалването на решението Габриела Медарова да бъде пусната под парична гаранция е планувано за четвъртък. Адвокатът й също има желание да апелира размера на гаранцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР