21-годишна ще търпи наказание пробация“ за кражба на електрическа триколка.Деянието

...
21-годишна ще търпи наказание пробация“ за кражба на електрическа триколка.Деянието
Коментари Харесай

21-годишна задигна електрическа триколка, заложи я срещу 100 лв. във Варна

21-годишна ще търпи наказване " пробация “ за кражба на електрическа триколка.

Деянието е осъществено в град Белослав на 17 март предходната година. Тогава подсъдимата предходна около гараж, където бил спряна акумулаторна електрическа триколка, с железен панер начело и без регистрационен номер. Тя непринудено решила да отнеме непознатата движима движимост, на стойност 600 лв., от владението на нейния притежател, с желание незаконно да я присвои. Бутайки с ръце триколката подсъдимата се отдалечила от гаража, придвижила се до Варна и със съдействието на свои познати оставила  в заложна къща против сума от 100 лв. непознатата движима движимост.

21-годишната подсъдима е неосъждана до момента. По силата на реализирано сред страните и утвърдено от Районен съд - Варна съглашение й бе наложено наказване " пробация “. В продължение на 6 месеца тя предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес, с честота на явяването и подписването 2 пъти седмично, както и на осъществяване на наложителни срещи с пробационни чиновници, оповестиха от пресслужбата на съда.        

Причинените от действието имуществени вреди са възобновени. Направените разходи по делото се поемат от подсъдимата. Съдебният акт е  финален и влиза в действие незабавно.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР