21-годишна австралийка е поредната жертва на кървавата касапница на Лондон

...
21-годишна австралийка е поредната жертва на кървавата касапница на Лондон
Коментари Харесай

Шокиращо! Красавицата Сара се разминала с две терористични атаки, но в Лондон се случи най-страшното!

21-годишна австралийка е следващата жертва на кървавата кланица на „ Лондон бридж ”. Момичето бе търсено няколко дни от близки и другари, а през днешния ден стана ясно, че е една от осемте жертви на атентата. След офанзивата Сара Зеленак, оживяла по знамение при различен атентат на Острова, е изчезнала безследно. На 3 юни красивата жителка на Брисбън излязла дружно със свои другари, само че изчезнала в тълпата, оповестява „ Дейли мейл”.

„ За финален път е забелязана на моста, където станала очевидец на кървавата офанзива, по-късно приятелите й я изгубили от взор. Телефонът й не отговарял”, споделя другарка на Сара.



Това не е първият път, в който Сара изпада в неволя. Три месеца по-рано тя била покрай Народното събрание в Лондон, когато мъж, облечен в черно и с брада, вряза колата си в пешеходци на моста Уестминстър. После той се насочи към Народното събрание на Англия, където се блъсна в заграждения. Там той изскочи от колата, размахвайки нож и намушка с него един служител на реда, преди да бъде премахнат.
В резултат на дейностите му починаха 4 души, а над 40 бяха ранени.

Сара считала да върви и на концерта на Ариана Гранде в Манчестър, само че в последния миг се отказала. Дълго време полицията в Лондон не разполагаше с информация за местонахождението й. Приятелите й я издирваха в обществените мрежи. Майката на Сара - Джули Уолъс, ревизира всички локални лечебни заведения, само че от момичето нямаше и диря.

Днес обаче опечалената родителка заяви във Facebook, че щерка й е измежду жертвите на тримата касапи. " Потвърдиха гибелта на Сара, откриха тялото й и ДНК тестванията потвърдиха всичко ", написа тя.

Трагичната вест бе доказана и от външното министерство на Австралия. „ Правителството на Австралия удостоверява с огромна тъга, че двама австралийци са починали при атентата в Лондон”.

Сред жертвите са 28-годишната здравна сестра Кирсти Боден и 21-годишната Сара.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР