21-годишен водач на автомобил, причинил пътнотранспортно произшествие в гр. Панагюрище,

...
21-годишен водач на автомобил, причинил пътнотранспортно произшествие в гр. Панагюрище,
Коментари Харесай

Има арестуван за среднощния инцидент в Панагюрище

21-годишен лидер на автомобил, предизвикал пътнотранспортно произшествие в гр. Панагюрище, е арестуван по досъдебно произвеждане на Районна прокуратура – Пазарджик, оповестяват от Апелативната прокуратура в Пловдив.

21-годишен лидер на лек автомобил, марка „ Субару “, предизвикал пътнотранспортно произшествие в центъра на гр. Панагюрище, е арестуван по досъдебно произвеждане на Районна прокуратура - Пазарджик за злополука, при която са нанесени обилни имуществени вреди – закононарушение по член 343 алинея 1 писмен знак А във вр. член 342 алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 30 март 2021 година, към 2 часа, е бил получен сигнал на тел. 112 за пътен случай в централната част на гр. Панагюрище. Установено било, че лек автомобил, марка „ Субару “, се е блъснал поредно в три паркирани коли, врязал се във витринно стъкло на магазин за облекла и офис. Водачът на автомобила – И.Б., на 21 година,

не изчакал идването на органите на реда, напуснал местопроизшествието и се укрил. Малко по-късно, след приемане на сигнал за случилото се, служителите на реда разкрили изоставения автомобил „ Субару” на пътя за близкото село Панагюрски колонии, обл. Пазарджик По документи притежател на колата е И.Б.

Под управлението на Районна прокуратура – Пазарджик – Териториално поделение – Панагюрище се правят дейни процесуално – следствени дейности - разпити на очевидци, конфискуван е автомобила, назначена е техническа експертизи на видеоматериали, открити са и лицата, които са пътували в колата и други

И.Б. е арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Действията по следствието не престават, като следва той да бъде притеглен като обвинен и да се реши за взимане на съответната мярка за неотклонение от наблюдаващия прокурор.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

31 март 2021 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР