2022 година е годината на Черния воден Тигър според източния

...
2022 година е годината на Черния воден Тигър според източния
Коментари Харесай

Каква ще бъде 2022 – годината на Черния воден Тигър?

2022 година е годината на Черния воден Тигър съгласно източния хороскоп. Тя стартира на 1 февруари 2022 година и ще завърши на 22 януари 2023 година Водният тигър е непредсказуем и дава обещание година, цялостна с изненади. 2022 ще бъде бурна, динамична и обещаваща непредвидени обрати и събития, заради доминирането на водния детайл – „ Всичко тече, всичко се трансформира “.  Какво ще ви донесе тя съгласно вашата зодия?

Овен през годината на Черния воден тигър
Мангуста, котка или слон: Кой сте вие съгласно античния индийски хороскоп
Жителите на Индия не напущат домовете си заран, до момента в който не прочетат хороскопа за деня и никога няма да построяват връзки,...

Очаква ви удобна за всичките ви проекти и инициативи година, изпълнена с триумф и белязана с благополучие, в случай че съумеете да потушите огъня във вените си и се въздържате от спорове на работното място и в фамилията. Успехът ще е с вас, в случай че действате умно и деликатно, премисляйки всяка крачка невъзмутимо.

Телец през годината на Черния воден тигър

През 2022 година изпивате потребност да потиснете гнева, да загърбите завистта и да живеете по своите правила. Водният тигър ще ви помогне да постигнете това. Ще постигнете триумф в областта на образованието и личностното развиване, само че финансовите триумфи и любовта ще ви се изплъзват. Поемайте отговорност и не се опитвайте да избягате от нея – за това бягство ще платите скъпа цена.

Близнаци през годината на Черния воден тигър

Водният тигър желае от вас да бъдете дейни и идейни и да загърбите мързела и придвижването по течението. Не отлагайте, действайте, поемайте опасности, вземете значимите и дълготрайни решения – годината е подобаваща за задачата.
Според източния хороскоп Тигрите ще са сполучливи, промени при Змията
2022 година е годината на Водния тигър съгласно източния хороскоп. Очаква ни една вълнуваща, цветна и сигурно забавна година. Ако все...

Рак през годината на Черния воден тигър

През годината на Черния воден тигър се въздържайте да отговаряте на провокации, намерете своя вътрешен мир и поемете надзор над страстите си. Планирайте, забравете за импулсивността. Ако решите да вършиме промени във връзка с работата си или в персонален проект, обмислете всички стъпки. Решавайки умно, без страсти, ще постигнете триумфи.

Лъв през годината на Черния воден тигър

Вие сте галениците на ориста през тази година. Ще имате триумфи и в персонален проект, и в материално отношение, и на работното място. Бъдете дейни, тигърът изисква интензивност и ви прави издръжливи, само че не се преуморявайте прекалено, с цел да не навредите на здравето си.

Дева през годината на Черния воден тигър
Провал чака тези 4 знака от китайския зодиак през 2022 г
Мнозина се интересува живо от това, което са му подготвили звездите за последваща година. Този интерес не е лишен от логичност, защото е п...

Бъдете спокойни – чака ви чудесна, спокойна, щастлива година във всички аспекти. Необходима ви е повече сила, защото ще бъдете дейни и делата ви ще се венчаят с триумф. Релаксирайте, спортувайте, с цел да бъдете във форма и да имате сила за постигането на задачите, пътищата пред които са отворени.

Везни през годината на Черния воден тигър

Годината пред вас е цялостна с нови благоприятни условия. Очакват ви по-добро бъдеще, по-спокойни и пълноценни делници, по-щастливи празници, триумф и обич. Играйте почтено. Всичко е на ваша страна, в случай че постъпвате почтено. Водният тигър не толерира лъжата, имайте го поради.

Скорпион през годината на Черния воден тигър

Не бъдете фаталисти, заобиколете се с оптимистично настроени хора и потърсете позитивната сила, с цел да бъде сполучлива годината пред вас. Грижете се за околните си и не се опитвайте да мамите половинката. Водният тигър ви прави решителни, само че помислете добре, преди да действате, с цел да не си навредите.
Всяка зодия има своето духовно животно
Всеки човек има свое духовно животно, чиито сили са присъщи за него и който то закриля. Може да видите своето, когато медитирате или ст...

Стрелец през годината на Черния воден тигър

Годината за вас ще бъде сантиментална. Връзките ще бъдат щастливи, мимолетните ще носят наслаждение, дълготрайните – същинска обич. Ако държите на триумфа и мечтаете за благополучие, научете се да вършиме взаимни отстъпки и ще съумеете на всички фронтове.

Козирог през годината на Черния воден тигър

Благоприятни са дните при започване на интервала – време е за равносметка, за проект за бъдещето. Това е година на измененията – допустимо е сполучливо да промените работата, жилището, даже половинката си. Моментът е пристигнал, стремете се към смяната, работете за нея, тя ще ви направи щастливи.

Водолей през годината на Черния воден тигър
Любовни съвместимости съгласно китайския хороскоп
Разбира се, откровената обич постоянно не се въздейства от звездите... само че източната астрология има отговори на доста въпроси. Годината на раждане...

Ще постигнете фантазиите си, а тигърът ви награждава с триумф във всяко начинание. Годината е плодородна за вас, визуализирайте задачите си и ги следвайте. Не се опасявайте, вдъхновете се.

Риби през годината на Черния воден тигър

Годината пред вас ще бъде година на придвижването – допустимо е да се преместите – в нов дом, нов град, да промените работното място или заниманието си. Не се тревожете, смяната е за положително.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР