2020 година се оказа изключително предизвикателна за бизнеса и повлия

...
2020 година се оказа изключително предизвикателна за бизнеса и повлия
Коментари Харесай

Bloomberg TV Bulgaria с инициатива Вдъхновяващите 5 в подкрепа на българските стартъпи



2020 година се оказа извънредно предизвикателна за бизнеса и повлия доста на устойчивостта и развиването в бранша. Водена от задачата си да оказва помощ и поддържа новаторските бизнес решения, от 19 октомври, Bloomberg TV Bulgaria започва акцията " Вдъхновяващите 5 ".

Инициативата се провежда във връзка 5-ата годишнина на единствената бизнес телевизия в страната. В рамките на този интервал Bloomberg TV Bulgaria се утвърди като най-достоверния източник на информация и разбори в региона на стопанската система, бизнеса и финансовия бранш в България. Медията не стопира да търси и новаторски подходи, посредством които още по-достъпно да среща млади запалянковци и бизнесмени, търсещи триумф, с стадиите на превръщането на една концепция в сполучливо работещ бизнес.

" За пет години доказахме, че можем да следваме задачата си - да предлагаме потребна информация, мнения и разбори, да демонстрираме визия за развиване, тъй че да помогнем на нашите фенове да вземат решения, които да покачат благосъстоянието им ", акцентира основният редактор на Bloomberg TV Bulgaria Таня Кръстева в предаването " Бизнес старт ".

С акцията " Вдъхновяващите 5 " Bloomberg TV Bulgaria за следващ път цели да способства за популяризирането на сполучливите бизнес практики в страната и да протегне ръка към тези представители на бизнеса, които постоянно в условия на рецесия могат да предложат решенията за излизането от нея - стартъпите.

В рамките на самодейността всеки стартъп със седалище в България, който има създаден новаторски план и е на българския пазар от не повече от 3 години, може да кандидатства до 15 ноември за вдъхновяващата петица на.

Петте започващи компании, които съберат най-вече гласове измежду потребителите, ще бъдат оповестени през първата седмица на декември. Те ще получат съвещания и скъпо ноу-хау от специфичния наставнически екип от експерти, който Bloomberg TV Bulgaria е обезпечил. Менторският колектив на " Вдъхновяващите 5 " ще помогне на спечелилите да развият бизнес плана си, да го маркетират вярно на пазара и да го презентират пред евентуални вложители. Повече информация по отношение на акцията и по какъв начин може да се включите, научете на.

Паралелно с това, като част от специфичните начинания във връзка рождения си ден, Bloomberg TV Bulgaria организира и годишната си конференция. Тази година тя е напълно онлайн и всеки може да я наблюдавате в 4 издания онлайн на уеб страницата на малкия екран. Първото от тях към този момент се състоя, а идващите предстоят на октомври, 22 октомври, 29 октомври и 5 ноември от 14,30 часа.

На фокус тази година са тематиките, свързани с новата икономическа реалност след COVID-19, нововъведенията в космоса и биотехнологиите. Повече детайлности ще откриете на уеб страницата на събитието.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР