2020 е годината, която задвижи внезапни и динамични промени във

...
2020 е годината, която задвижи внезапни и динамични промени във
Коментари Харесай

Бъдещето на FMCG сектора по нови правила представя Вторият годишен форум на Мениджър Отговорни производители

2020 е годината, която задвижи неочаквани и динамични промени във образуването на нови модели на потребителско държание. Успя ли FMCG секторът да влезе в темпото на промяна в мисленето и навиците на потребителите и да се приспособява към тях? Какви са важните начинания, нови тактики и дела, с които производителите и веригите у нас дават отговор на тази смяна? Представители на бизнеса, браншови и институционални организации ще дискутират трансформациите и новия път към още по-силната връзка сред бранд и консуматор по време на второто издание на годишния форум „ Отговорни производители “, проведен от списание " Мениджър "  в партньорство със съдружие „ Храни и питиета “.

Той ще се организира на 10 юли, от 10.30 часа, в залата на Международно висше бизнес учебно заведение София, с лъчение онлайн в Мениджър Нюз, както и във фейсбук събитието Втори годишен конгрес „ Отговорни производители “.  

Сред главните участници са  Иван Чернев, ръководител на управителния съвет на Kaufland България, Яна Иванова , изпълнителен шеф на съдружие “Храни и питиета България “, Стойко Апостолов , шеф на Фондация БИОСЕЛЕНА и Александър Христов, ръководещ сътрудник в ПР организация Параграф 42, който ще бъде и модератор на събитието.

В три панела те ще показват и коментират новите пробиви в производството на храни и питиета, как наклонността за финансова дисциплинираност на потребителите ще се отрази на критериите за първокласен и здравословен артикул, както и на чувствителността по тематиката за екосъобразно ползване, новаторските тактики и процеси, свързани с качеството и виталния цикъл на продуктите. Още за водещите тематики на форума можете да видите тук 

Акцент ще бъде и разгласяването на данните от особено изследване за трансформацията в потребителското държание, направено от организация Параграф 42.  

Освен онлайн, има опция и за наличие онлайн като присъединяване е гратис. Общият брой на аудиторията е съгласуван с условията на Министерство на здравеопазването за редуцирано потребление на потенциала на залата, местата са лимитирани, заради което изискването за достъп е да се направи предварителна регистрация на www.events.manager.bg. 

Генерален спонсор на събитието е Кауфланд България

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР