2018 беше адски успешна, чисто професионално. Годината, в която пътувах

...
2018 беше адски успешна, чисто професионално. Годината, в която пътувах
Коментари Харесай

Камелия се пръска от гордост, че сърбите я избрали пред Лепа Брена

2018 беше адски успешна, чисто професионално. Годината, в която пътувах най-много и изкарах най-големия си хит в последните може би 10 години. Това сподели певицата Камелия в предаването „ Тази неделя “ по bTV.

„ Песента „ Името ти “ надскочи моите очаквания, разби моето притеснение, че хората са станали прекалено комерсиални в тази музика. Напротив. Когато запея „ Името ти “, все едно пея „ Луда по теб “, каза тя.

Певицата разказа, че първоначално нямала представа, че песента „ Луда по теб “ ще бъде използвана в хитовия сръбски филм „ Южен вятър “, който в момента върви по кината. Нито знаела, че класиката от първия ѝ албум е станала толкова популярна в западната ни съседка.

Камелия, обаче, била засипана с клипчета от Ютюб, на които се вижда как предимно сърби, но също хървати и македонци, си припяват парчето.

„ Останах ококорена и учудена какво прави моя песен в този филм “, каза тя. Песента била по гръцка музика, а имала и вариант на сръбски на Лепа Брена. Затова учудването ѝ било огромно, когато разбрала, че сърбите, които са големи шовинисти, са предпочели българския вариант. „ Спокойно можеха да използват текста на Лепа Брена. Самият аранжимент, самата енергия е доста по-въздействащ като цяло “, смята тя.

След това с нея се свързали режисьорът и продуцентът на филма. Тя не изключва възможността да се появи и в някой филм в близко бъдеще.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР