200 килограма нарязан тютюн без бандерол са иззети при проверка

...
200 килограма нарязан тютюн без бандерол са иззети при проверка
Коментари Харесай

Мъж къта 200 кг контрабанден тютюн в кола

200 кг нарязан тютюн без бандерол са конфискувани при инспекция на лек автомобил на основен път I-4 София - Варна до разклона за с. Васил Левски. Това оповестиха от ОДМВР - Търговище.

Тютюнът е открит и конфискуван в хода на извършена на 28 януари 2020 година на територията, обслужвана от районно управление (на МВР) - Търговище,при профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с владеене и разпространяване на акцизни артикули без бандерол.

При осъществена на същия ден към 11.00 часа от чиновници на районно управление (на МВР) - Търговище полицейска инспекция на лек автомобил „ Сеат Алхамбра “ на път I-4 София - Варна до разклона за с. Васил Левски е открито, че лидерът – 64-годишен мъж, държи в автомобила 200 кг ситно нарязан тютюн, необлепен с акцизен бандерол, когато подобен се изисква по закон.

Над 110 кг тютюн без акцизен бандерол иззеха плевенски служители на реда

Тютюнът е бил в разнообразни разфасовки с тегло от 1 до 10 кг. Иззет е от проверяващите органи по съответния подобаващ ред. Водачът е арестуван в районно управление (на МВР) - Търговище. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) - Търговище. Действията по следствието се реализират под управлението на прокурор от Районна прокуратура - Търговище

По време на профилираната полицейска интервенция са тествани 21 лица и 12 МПС.

Конфискуваха незаконен тютюн в Сливен
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР