20 мъже и жени ще изпратят лятото в българското Монте

...
20 мъже и жени ще изпратят лятото в българското Монте
Коментари Харесай

Уикенд тур изпраща лятото в българското Монте Карло


20 мъже и дами ще изпратят лятото в българското Монте Карло и ще разпределят купите от Санта Марина Оупън II. Турнирът във ваканционен комплекс „ Санта Марина “ до Созопол ще продължи четири вместо три дни - от 21 до 24 септември. Заради спомагателния почивен ден в понеделник всички ще имат минимум шест мача, а тези, които не се класират за елиминациите, ще се включат в утешителна конкуренция.

Основни любимци за купата при мъжете са Мариан Стоянов и Милен Балтов, които към този момент имат трофеи от Созопол. Със сериозна поръчка за първото място са намиращите се в отлична форма Веселин Димитров и Иво Недков. Шампионите ще станат известни в понеделник и ще си тръгнат с ваучери на стойност 500 лева от Wilson Bulgaria и отмора за двама в комплекс „ Свети Иван Рилски “ в Банско.

Организаторите от Уикенд тур чакат съществени конфликти. Прогнозата на синоптиците е за топло време по южното Черноморие, тъй че околните и приятелите на играчите ще могат да съберат загар на плажа или в някой от басейните на „ Санта Марина “. Както нормално, всяка вечер ще има купони и танци.

Последният шампионат на Уикенд тур за 2018 година ще се организира от 12 до 14 октомври в Сандански. Повече детайлности за най-голямата фамилна тенис и СПА верига можете да научите на уеб страницата weekendtour.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР