20-годишният вратар на ЦСКА II Илия Шаламанов-Тренков получи повиквателна от

...
20-годишният вратар на ЦСКА II Илия Шаламанов-Тренков получи повиквателна от
Коментари Харесай

ЦСКА се похвали с още един национал

20-годишният вратар на ЦСКА II Илия Шаламанов-Тренков получи повиквателна от младежкия народен тим на Австралия. Стражът за следващ път заслужи доверието на треньорския щаб и ще се изправи против младежите на Швейцария и италианския отбор Комо по време на подготвителния лагер на " кенгурата " в Италия.

В Австралия напомнят думи на Шаламанов-Тренков, съгласно които той има предпочитание да играе за националния тим на страната.
 ЦСКА - люпилня за национали
ЦСКА - люпилня за национали

14 футболисти на Саша Илич попаднаха в селекциите на страните си

" Роден съм в Австралия и се надявам един ден да играя за Австралия на национално и клубно равнище. Да, имам и български паспорт, само че това е мое решение. Австралия постоянно е имала страхотни вратари като Марк Шварцер, Марк Боснич и Мат Райън и аз работя интензивно всеки ден, с цел да имам сходна кариера ", споделя младокът пред локалните медии.

" Надявам се един ден да заслужа първия си избор в тим като ЦСКА, Манчестър Юнайтед или да стана първенец с австралийски тим. Най-голямата ми фантазия е да играя с Австралия на Световното състезание и да се показва съвършено ", приключва той.

Илия Шаламанов-Тренков е 15-ия футболист на армейците с повиквателна за националните гарнитури.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР