20-годишен младеж бе признат за виновен по обвинение в хулиганство

...
20-годишен младеж бе признат за виновен по обвинение в хулиганство
Коментари Харесай

Изхвърлен фас предизвика „война“ на пътя: 20-годишен, вилня с метална тръба и заплашва с убийство!

20-годишен юноша бе приет за отговорен по обвиняване в безчинство – закононарушение по член 325, ал.1 от Наказателния кодекс, оповестиха от пресслужбата на Районен съд Варна.

Непристойните дейности, жестоко нарушаващи публичния ред са осъществени на 26 септември 2020 година. На този ден подсъдимият се придвижвал с колата си дружно със собствен прочут, като карал по бул. „Мария Луиза “ във Варна в посока Катедралата.

Мъже, пътуващи в движещия се директно зад него автомобил, останали неприятно сюрпризирани от изхвърлен фас на панорамното им стъкло, по тази причина когато на идващото кръстовище край Централна поща, при червен сигнал на светофарна уредба, двата автомобила спрели паралелно един до различен, те неправили забележка на подсъдимия. Впоследствие, в региона след Автогара-Варна, подсъдимият и спътникът му застигнали още веднъж другата кола и предиздвикали лидера й да отбие в локалното платно да се схванат. При слизането си те носели железни тръби, като подсъдимият викал „Какво става, бе мърши? Искате ли да ви убия? “, счупил с металната тръба лявото странично огледало на непознатия автомобил и блъснал два шамара на един от мъжете.

20-годишният обвиняем е с чисто правосъдно минало. По силата на реализирано в правосъдна зала съглашение сред страните, с самопризнание на виновността, той получи наказване „пробация “ за период от 7 месеца при две наложителни ограничения – регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично и осъществяване на периодически срещи с пробационен чиновник. Освен това на 20-год. юноша бе наложено и наказване „Обществено неодобрение “, което следва да бъде изпълнено посредством оповестяване в кметството по местоживеене. Направените по делото разходи се разпореждат на подсъдимия.

Съдебният акт е финален.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР