2 седмици преди Супербоул“ някои брандове започнаха да повдигат завесата

...
2 седмици преди Супербоул“ някои брандове започнаха да повдигат завесата
Коментари Харесай

To be continued - Doritos показа наполовина рекламата си за „Супербоул“

2 седмици преди „ Супербоул “ някои марки започнаха да повдигат завесата какво са подготвили за няколко милионната публика, която скоро ще застане пред екраните. Въпреки че потребителските желания и настройки се трансформират, фирмите към момента виждат финала на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати като огромен късмет да доближат до доста консуматори. Общо 77 реклами ще бъдат излъчени, а измежду тях е и тази на Doritos, един от чипсовете на веригата PepsiCo.

От 60-секундния тийзър, оповестен в формалния YouTube профил на марката, излиза наяве, че тази година основен воин в рекламата, озаглавена „ Монолог “, е артистът Сам Елиът. В атмосферата на уестърн филмите, в които неведнъж е взел участие, той изговаря част от текста на сполучливия музикален шлагер “Old Time Road ” на Lil Nas X, озадачавайки каубоите в пъба, в който е влезнал.

След като чудноват екот стартира да движи мебелите в близост, Сам се насочва още веднъж на открито и точно там видеото завършва. Продължението му ще бъде излъчено на 2 февруари по време на „ Супербоул “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР