2 дни остават до началото на голямото музикално събитие за ...

2 дни остават до началото на голямото музикално събитие за

South West Festival на 25 и 26 юни в Благоевград събира меломани от България и чужбина

2 дни остават до началото на огромното музикално събитие за България, което ще се организира в Благоевград. 25 и 26 юни са датите, на които световноизвестни реализатори ще се качат на сцената в парк " Македония “. Очаква се да дойдат меломани от страната и чужбина.

Лица до 16-годишна възраст ще бъдат допускани само с компаньон и попълнена декларация, която ще бъде предоставяна на входа на парк " Македония “. Вратите за гости и в двата дни на музикалното събитие ще бъдат отворени от 17:00 часа.

Програмата и на 25, и на 26 юни стартира в 18.00 часа, като в събота първи на сцената, ще излязат Керана и Космонавтите, в 19.00 часа прелестната Мария Илиева ще извърши едни от най-популярните си части, а след нея, в 20:15 Любо Киров ще подгрее публиката за хедлайнера Ищар, която в 22.00 ще показа западната магия на музиката.

Във втората вечер първи на сцената от 18:00 часа ще пеят Алекс Раева и Mind trips. " Оратница “ ще показват българските орнаменти в музиката в 19.00 часа, а след тях от 20:15 " Балканджи “ ще показват етно музиката с нетипично българско звучене. В 22.00 часа в парк " Македония “ ще стане " горещо “ с емблематичните и обичани от хиляди меломани части на Горан Брегович.

Ще бъде зрелищно!

Източник: blagoevgrad24.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg