192 състезатели от 43 държави ще участват на световното първенство

...
192 състезатели от 43 държави ще участват на световното първенство
Коментари Харесай

Теодора Маркова: Да тренираме с олимпийски шампиони ни стимулира винаги да сме на ниво

192 състезатели от 43 страни ще вземат участие на международното състезание по фигурно пързаляне за мъже и дами, което стартира на на следващия ден в Милано. Като вземе поради обстоятелството, че шампионата се организира след Игрите в Пьонгчанг, въпреки всичко в него ще вземат участие двама олимпийски първенци - Алина Загитова (Русия) при дамите и Альона Савченко и Бруно Масо (Германия) при спортните двойки, както и олимпийските медалисти Шома Уно (Япония), Кейтлин Озмънд (Канада) и танцовата двойка Габриела Пападакис/Гийом Сисерон (Франция).

България ще има представители единствено в една от категориите - при танцовите двойки ще се състезават  Теодора Маркова и Симон Дазе. Двамата са дебютанти на международно състезание, откакто започнаха взаимни тренировки през лятото на предходната година в Монреал (Канада) - родния град на Симон. Двойката ни към този момент е в Милано, къдетно направи и първа подготовка.

" Много съм удовлетворена, аз и сътрудникът ми от изискванията ту. Много е проведено всичко. Залата е доста красива и е доста огромна. За в този момент сме създали единствено една подготовка на основния лед. Леда е превъзходен и тренировката мина добре. Според мен сме добре готови. Добре работихме през тази година и много бързо напреднахме. Много сме удовлетворени, че сме тук в Милано. Горди сме, че представяме България и се надяваме да се представим добре и да заеме положително място за идващите четири години по пътя към Олимпиадата ", показа особено от Милано за предаването " На финала " Теодора Маркова.

" Голяма чест е да упражняваме с Мари Франс Дебрюй и Партис Лозон. На леда с нас упражняват олимпийски и международни първенци. Теса Вътю и Скот Мойер до скоро бяха с нас. Габриела Пападакис и Гийом Сисерон също. Хубаво е, че те са доста положителни, а това ни подтиква постоянно да се стараем да работим на равнище, с цел да може те да ни обръщат внимание и да ни виждат ", долъни фигуристката.

Теодора Маркова и Симон Дазе ще представян късия си танц на международното състезание в Милано в петък.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР