19-годишната Теодора, която сравнително бързо напусна риалити формата Ергенът, се

...
19-годишната Теодора, която сравнително бързо напусна риалити формата Ергенът, се
Коментари Харесай

Теодора от Ергенът се къпе в лукс

19-годишната Теодора, която относително бързо напусна риалити формата " Ергенът ", се хвали със забележителен стандарт на живот, който нямаше по какъв начин да не разсъни интерес освен в онлайн почитателите й.

Брюнетката, която е студентка по право, само че работи като детегледачка при Светлана и Християн Гущерови, неотдавна се похвали със безценен часовник " Ролекс ", пръстен " Картие " и гривна с пръстен " Ван Клийф ".

" Картие " -то коства към 6000 евро, а часовникът - към 15 бона в евро. Гривната на " Ван Клийф " се продава за 4000 евро, а пръстенът коства още толкоз. Общо на ръката на Теодора има бижута за 29 000 евро или към 58 бона в левове.



Ако се чудите от кое място разполага с такива средства, да поясним - Теодора не е от богато семейство, тъй че остават два разновидността - или е компаньонка сходно на друга участничка от формата - Габриела, или има богат ухажор, коментират почитатели на предаването, които не стопират да се чудят каква е истината за брюнетката, написа " Уикенд ".

Припомняме, че риалити героинята се грижи за децата на Светлана и Християн Гущерови. Теодора беше изгонена от " Ергенът ", след като беше изгонена, тъй като оскуба танцьорката Мони с думите: " Което не се оправя с пердах, се оправя с доста пердах! ". Зрителите останаха шашнати от агресивното ѝ държание и се запитаха коя естествена майка ще си повери децата на нападателната петричанка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР