19-годишната Х.В. от Бургас, която мамела с онлайн продажби, е

...
19-годишната Х.В. от Бургас, която мамела с онлайн продажби, е
Коментари Харесай

Задържаха 19-годишна за измами с онлайн продажби

19-годишната Х.В. от Бургас, която мамела с онлайн продажби, е арестувана от полицията, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в регионалния град. 

Измамничката разгласила в интернет разгласи за продажба на артикули, след което изпращала на клиентите артикули без стойност, които нямат нищо общо с поръчаните и платени. Младата жена е направила цялостни признания.

Тя употребила няколко уеб страницата за интернет търговия с движимости – втора ръка, като разгласила разгласи за артикули на специфичен режим, с което се заобикаля опцията « обзор и тест». На обявите се отзовавали разнообразни хора, единият от които получил пратка, чието наличие надалеч се разминавало с промотираното. Той алармирал чиновниците от бранш „ Икономическа полиция ” при ОДМВР – Бургас, които навреме подхванали дейности по определяне самоличността на извършителката на измамата и след голям брой процесуално-следствени и оперативни мероприятия локализирали 19 годишната бургазлийка. Същата е арестувана за период от 24 часа, като в населяваното от нея жилище, ситуирано в ж.к. Меден Рудник, са открити и конфискувани движимости и предмети, имащи отношение към осъщественото закононарушение. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Припомняме, че преди месец бяха открити други двама причинители на непозволени транзакции в интернет-пространството, които посредством потреблението на данни от банкови карти, осъществяваха залози в интернет-сайтове. И по двата случая бяха формирани досъдебни производства. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР