185 кандидатури на 125 компании от всички сектори на българската

...
185 кандидатури на 125 компании от всички сектори на българската
Коментари Харесай

Forbes Business Awards: 125 компании се състезаваха в тазгодишния конкурс


185 кандидатури на 125 компании от всички браншове на българската стопанска система се състезаваха в 11-тото издание на Forbs Business Awards. bTV Media Group е извънреден медиен сътрудник на събитието.

Конкурсът събра рекорден брой участници с вдъхновяващи бизнес истории.



„ Това, което желаеме да покажем на българското общество е, че в България има извънредно сполучливи образци за правене на бизнес и да насърчим предприемачеството в България. Да насърчим българите да остават и да съумяват и да реализират фантазиите си в България “, сподели Йордан Матеев, издател на Forbes България.

Мисията на състезанието е да покаже положителните бизнес практики у нас, а членовете на журито споделят, че българските компании са почтени съперници на международния пазар.



„ Това, което ми прави усещане е, че фирмите схващат своята по-широка отговорност към обществото оттатък просто отговорностите си, към този момент не е задоволително да основават стойност за своите клиенти или пък да влагат в своите чиновници. Компаниите би трябвало да имат от ден на ден и повече обществена ангажираност “, споделя членът на журито Николай Гърнев.

В една от най-престижните категории - Сделка на годината - премията получи АЛТЕРКО - Франкфуртска фондова борса. Отличието бе връчено от основния финансов шеф на bTV Media Group Тонислав Попов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР