18-годишният Жечко Кюркчиев, който беше под домашен арест за причиняване

...
18-годишният Жечко Кюркчиев, който беше под домашен арест за причиняване
Коментари Харесай

Шофьор на свобода срещу гаранция 25 000 лв.

18-годишният Жечко Кюркчиев, който беше под домакински арест за причиняване на гибел по несъобразителност при злополука в центъра на Шумен, е пуснат против 25 000 лева гаранция. Промяната на мярката става тъкмо два месеца след ареста му, откакто е изминал оптимално допустимия период за задържане, съгласно наредбите на чл.63 от Наказателно-процесуален кодекс.

Както " Труд " писа, адската злополука стана на 28 септември на кръстовище на централния бул. " С.Велики " в Шумен, където почина 22-годишната Светомира. Нейната кола беше блъсната от джипа " Волво ", каран от младежа.

Жечко Кюркчиев има възбрана за овакантяване на страната от 3 октомври, отнета му е и шофьорската брошура. До 29 ноември той беше под домакински арест и към този момент е възпитаник на самостоятелен проект.

Междувременно близки на Светомира провеждат следващ кротичък митинг за правдивост на мястото на произшествието в неделя. Както " Труд " писа, следствието се води от Национална следствена служба и е под наблюдаване на прокурор от Софийска градска прокуратура.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР