18-годишна подгласничка на Мис Белгия грабна и приза Мис Световно

...
18-годишна подгласничка на Мис Белгия грабна и приза Мис Световно
Коментари Харесай

Ето я Мис Световно първенство 2018

18-годишна подгласничка на Мис Белгия сграбчи и наградата Мис Световно състезание. Това е чаровната Зое Брунет. Дни преди старта на футболиния шампионат в Русия, в Германия се организира конкурс за избор на момиче на Мондиал 2018.

Публикация, споделена от Andrea Jaramillo (@drex3) на Юни 11, 2018 в 3:39 PDT

Зое, която е професионален модел, съумя да надвие конкуренция от над 500 дами , които са декларирали предпочитание за присъединяване в състезанието. Мис Световно състезание се организира за пети път, а ползата всякога е все по-голям.

Публикация, споделена от *ZOÉ-Brunet* (@mrs.crollette) на Юни 9, 2018 в 10:27 PDT

Конкурсът мина съвсем както останалите надпревари за хубост. Претендентките са представителки на страните, участващи в Мондиал 2018. Те дефилират по бански и с вечерни рокли, само че и с тениски със знамето на своята страна.

Публикация, споделена от *ZOÉ-Brunet* (@mrs.crollette) на Апр 15, 2018 в 11:42 PDT

Подгласнички на Брунет са представителките на Германия и Дания. Победителката си потегли с парична премия, както и с достойнството да бъде един от талисманите на започващото на следващия ден Световно състезание по футбол в Русия .

Публикация, споделена от Miss Colombia (@queens_of_theworld) на Юни 10, 2018 в 7:16 PDT

След успеха си Зое съобщи, че се надява белгийският народен тим да последва образеца й и да зарадва всички футболни почитатели в родината, написа Sputnik News. Красавицата очевидно не е доста наясно със обстановката в международния футбол. Но и това не бе измежду изисикванията на състезанието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР