18-годишна българка е сред участниците в Гласът на Америка“, пише

...
18-годишна българка е сред участниците в Гласът на Америка“, пише
Коментари Харесай

Софиянка се състезава в Гласът на Америка


18-годишна българка е измежду участниците в „ Гласът на Америка “, написа HotArena.

Певицата Дестини Паркър, която е родена в София, взривява журито в световноизвестния формат и е определена от Гуен Стефани. 

„ Искам да работя с теб, има какво да създадем с цел да станеш още по-добра ", споделя легендата на музиката на родната певица.

" Убий ме, Гуен “, показа от сцената нашенката.

Стефани е измежду обичаните изпълнителки на Дестини. Певицата е закърмена с музиката на поп дивата. За да стигне до самото присъединяване, родената в София певица минава през куп изявленията, кастинги и подбори, писа „ България Днес “.

Роденото в столицата ни момиче е първата българка, която е призната с цялостна стипендия в най-престижното музикално учебно заведение в света Бъркли в Бостън и първата българка, участничка в американския музикален формат The Voice.

“Когато живеех в България, песните на Гуен Стефани ми бяха обичани, а в този момент тя е наставник на щерка ми. Като в сън съм! ”, споделя Миряна, майката на младата певица. След първичното позвъняване от шоуто, нашето момиче имаше доста вътрешни прослушвания и изявленията с екипа и се изправи пред треньорите Блейк Шелтън, Гуен Стефани, Джон Леджънд и Камила Кабело.

Този сезон е доста специфичен, тъй като има единствено едно шоу за цялата година, а не две както всяка друга година от 2011 година насам. Подборът беше повече от тежък. Но Дестини е част от шоуто от 19 септември по NBC.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР