18-годишен шофьор, който според първоначалната проверка с драгтест е карал

...
18-годишен шофьор, който според първоначалната проверка с драгтест е карал
Коментари Харесай

18-годишен шофьор на амфетамин уби 22-годишна студентка на кръстовище в Шумен - 112

18-годишен водач, който съгласно първичната инспекция с драгтест е карал на амфетамин, се заби с „ Волво XC60 “ в „ Ситроен Саксо “ на един главните булеварди в Шумен и умъртви една от дамите, намиращи се в „ Ситроена “. Шофьорът, който има брошура от май т. година, когато е навършил пълноправие, е арестуван за 24 часа в полицейското ръководство в града. И той, и спътникът му в колата са невредими, втората жена в „ Саксото “ е в болница и положението и е устойчиво.

Според полицията сигналът за тежка злополука е подаден в 21.18. Съобщено е, че има обърната по таван кола, а в различен намачкан автомобил са затиснати две дами. На място са изпратени полицейски екипи, пожарна и две коли за спешна помощ. Наложило се е пожарникарите да извадят от „ Ситроена “ момичето зад кормилото и нейна спътничка. Малко по-късно беше обявено, че е умряла едната от тях. Жертвата е Светомира Станчева е на 22-години и следвала „ Екология “ в Шуменския университет „ Епископ Константин Преславски. “

Доколкото може да се възвърне ситуацията при злополуката – „ Ситроенът “ е излизал от паркинга на ритейл център „ Практикер “ на основния бул. „ Симеон Велики “. Движението е контролирано с кръгово кръстовище със знаци Б1 - " Пропусни движещите се по пътя с преимущество " от всички направления.  " Ситроенът " към този момент е бил влезнал в кръга, когато в него се е забило „ Волвото “. По-малката кола е влачена 20-ина метра, а волвото се е превъртяло през таван и останало по този начин с колелетата нагоре. 18-годишният водач и спътникът му са невредими.

Зад кормилото на белия XC60, съгласно неофициална информация е бил 12-класникът Жечко Кюркчиев. При първичния тест за алкохол и опиати, пробата му е позитивен за амфетамин. Очевидци, чиито разкази са прочувствени и, което е обикновено, субективни, настояват, че „ Волвото “ се е движело със скорост като за автомагистрала – съгласно едни 90 километра в час, други споделят – 120. Близки на починалото момиче показват шокиращи показания - 185 километра в час сега на удара. Точната скорост ще може да бъде избрана едвам след правенето на техническа експертиза.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР