18 души бяха арестувани при международно на онлайн измама, заяви

...
18 души бяха арестувани при международно на онлайн измама, заяви
Коментари Харесай

18 арестувани в Германия при международно разследване на онлайн измама

18 души бяха задържани при интернационално на онлайн машинация, съобщи през днешния ден прокуратурата в немския град Бамберг, представена от ДПА. Жертвите на измамниците са милиони жители в цяла Европа, написа.
Заподозрените на възраст сред 22 и 45 години са били арестувани в Косово. Следователите са иззели седем автомобила, към 160 000 евро в брой и са замразили банкови сметки с близо 700 000 евро. В Берлин са обискирани жилища и служебни пространства на членовете на интернационалната незаконна група.
 Разкриха група за компютърни измами, придобила крипровалута за към 5 млн. лева Разкриха група за компютърни измами, придобила крипровалута за към 5 млн. лева
Двама души са в ареста и един е с парична гаранция от 50 000 лева за нелегално придобиване на криптовалута и компютърни измами за към...
Знае се от проверяващите, че обвинените са се обаждали по телефона на хора, с цел да ги убеждават да си откриват сметки посредством онлайн платформа и да превеждат огромни суми за вложения. Парите обаче по този начин и не били вложени, както било обещавано. Заподозрените са косовски, албански и немски жители, а шестима би трябвало да бъдат екстрадирани в Германия, прецизираха от прокуратурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР