18 - 20.06Sofia Live Festival. Първото издание на летния музикален

...
Коментари Харесай

Календар: Sofia Live Festival, "Пловдив чете", Майстори на фотографията

18 - 20.06
Sofia Live Festival. Първото издание на летния музикален фестивал стартира с осъществяванията на Мила Роберт, Druga Planeta, Стругаре и Жлъч, Григовор, Гена. В събота зад пулта застава Жулиета Интергалактика, с цел да подгрее публиката за Les animaux sauvages, ПИSТАМАШINA и " Анимационерите ". В последната, трета вечер ще забележим hug or handshake, " Керана и космонавтите ", Phuture Shock и Hayes&Y. Поради неприятната прогноза, първите два дни са в Sofia Live Club, програмата в неделя остава на Колодрума. Билети на място: 25 лева за един ден и 60 лева трите дни. Деца под 10 години: без билет. Достъпът децата е единствено с компаньон, попълнена декларация (от ) и билет. Началото на концертите: 18:00 ч.
Hug or Handshake 18 - 20.06
Автомобилното ревю e-Mobility. Най-голямото и най-разнообразно събитие за електрически автомобили се намира във Варна. Автомобилните компании Alfa Romeo, Audi, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mazda, Opel, Toyota и други ще показват най-новите разработки и технологии в задвижването и дизайна на хибриди и Е-Mobility гама коли. Организиран тест-драйв и демонстрации. Варна, ДКС, еднодневен билет: 5 лева от мрежата на Eventim
18 - 20.06
Craft Beer Festival. Фестивал за занаятчийска бира - на едно място се събират производителите на питие: Stolichno, микропивоварната Hills, Cohones Brewery, Rocket Science, Britos, с цел да предложат своите типичен усети и смели нови усети. Мезето е добра храна, настоящи мачове и усмихнати хора. Quartal Food Park, 17:00 - 22:00 ч.
18.06
Графиня Марица. Премиера на оперета от Имре Калман, чиито място на деяние е Унгария, родината на композитора. Диригент-постановчик е Ералдо Салмиери, диригент е Стефан Бояджиев, режисьор - Вера Немирова. С хор, балет и оркестър на Държавна опера Варна и специфичното присъединяване на оркестър " Карандила ". Варна, Летен спектакъл, 21:00 ч.
18.06
Рапсодии. Kонцерт, който публиката ще слуша от местата си в зала " България " и редом с това ще звучи на четири континента - събитието ще бъде излъчено от " Еврорадио ". Симфоничния оркестър на БНР с диригент Марк Кадин ще извърши емблематичните рапсодии на българските класици - " Рапсодия " на Веселин Стоянов и " Вардар " на Панчо Владигеров. В програмата са и " Унгарска рапсодия №14 " на Ференц Лист, " Румънска рапсодия №1 " на Джордже Енеску и " Рапсодия " на Клод Дебюси, в която ще солира един от най-хубавите млади български кларинетисти - Кристиян Калоянов. Зала " България ", 19:00 ч. Билети в Рекламно-информационния център на БНР, на касата и в мрежата на Eventim.
18.06
Сянка. Премиера на танцов театър, в който екип от реализатори с богат танцов опит борави с изразните средства на актуалните стилове през хореографията на Надежда Дичева, поезията на Яна Мерджанова и музиката на Ангел Ковачев. Темата е сянката - един от архетипите на личността, който съгласно Юнг, с нейната дълбока несъзнаваност, е въплъщение на тази част от нас самите, която ни е мъчно да приемем и интегрираме. Театър " Азарян ", 19:00 ч. Билети на касите на Билетен център - НДК и www.tickets.ndk.bg
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР