17-годишното момче работело като чирак в бръснарницаТийнейджърът се опитал да

...
17-годишното момче работело като чирак в бръснарницаТийнейджърът се опитал да
Коментари Харесай

Килърите на Тунджай застреляли още двама

17-годишното момче работело като чирак в бръснарница

Тийнейджърът се опитал да защищити шефа си от патроните

Искал да се върне в България

Полицията в Дания е по следите на тайфа, разстреляла 17-годишния кърджалиец Тунджай Ердинч и още двама души. Разследващите търсят информация измежду престъпно проявени, с цел да открият диря, която да докара до убиеца на българина. Тийнейджърът отпътувал преди време при татко си, който живее в Копенхаген и почнал работа като чирак в бръснарницата “Родевре”. Наскоро споделил, че желае да се върне в България, тъй като заплащането било малко.

На 3 декември в бръснарницата влезнали двама въоръжени и маскирани мъже и насочили оръжие към притежателя. Тунджай застанал сред тях, с цел да го защищити. Единият от убийците стрелял и уцелил младежа във врата. Убийците ранили тежко още двама души и избягали. Момчето било откарано в болница, само че издъхнало от раните си. По непотвърдена информация, стрелците били кюрди.

Полицията в датската столица търси връзка сред гибелта на момчето и още две убийства, станали в три следващи дни. В четвъртък в кв. “Норебро” е бил прострелян смъртоносно в тил мъж. Ден по-късно почина Тунджай, а в събота в кв. „ Фредериксберг” е бил погубен 39 мъж. Описанието на убиеца съвпадало с това на един от убийците на Тунджай - младеж с брада, висок към 175 см., облечен в черни облекла и черни обувки, както и с черна маска на устата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР