17-годишната Цвети Кирилова е приела здравословен начин на живот за

...
17-годишната Цвети Кирилова е приела здравословен начин на живот за
Коментари Харесай

Каква е формулата за здравословен живот?

17-годишната Цвети Кирилова е приела здравословен метод на живот за своя идея. Тя е разкрила какво е нужно и се пробва да го показа с допустимо повече хора. Затова със свои познати и запалянковци провежда събития навън. 

Цвети е десетокласничка в икономическата гимназия в Шумен и с изключение на с обучение се занимава интензивно и със спорт. Започнала с национални танци и реминала през волейбол и карате. 

Истината е в салдото. Без него нищо не може да съществува – няма нито недояждане, нито 3 часа кардио, има баланс, споделя Цвети.
 Физическа интензивност и здравословна храна са ключът към здравословен живот
 
Тя обръща внимание на здравословното хранене – заменянето на вафлите с ябълки, банани, това са най-простите неща, които всеки може да направи.

Вместо асансьора може да се употребяват стълбите, все неща, които са известни, само че малко хора ги практикуват, отбелязва Цвети.-->

Тя обръща внимание, че приемът на храната не би трябвало да се понижава, а просто да се внимава с това каква е тя. 
 Физическа интензивност и здравословна храна са ключът към здравословен живот

Междинните хранения също са значими, по този начин би трябвало да имаме към 5 на ден. Колкото по-малко са храненията, толкоз повече се забавя метаболизма, а не целим това, споделя Цвети и добавя, че няма най-важно хранене, защото всички са значими. 

Девойката предлага да стартираме дейния си живот с няколко по-дълги разходки и леки тренировки у дома.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР