17 години затвор получи мъжа, убил по жесток начин съпругата

...
17 години затвор получи мъжа, убил по жесток начин съпругата
Коментари Харесай

17 години затвор за жестоко убийство на жена в Слънчев бряг


17 години затвор получи мъжа, умъртвил по нечовечен метод брачната половинка си през май 2021 година в Слънчев бряг. Подсъдимият би трябвало да изтърпи наказването при първичен „ непоколебим режим “.

Съдът призна Павел Г. за отговорен в това, че в курорта " Слънчев бряг " през май 2020 година съзнателно е умъртвил брачната половинка си посредством нанасяне на удари с нож в региона на главата и тялото.

Убийството е осъществено по изключително непосилен метод, показаха от съда.

Според държавното обвиняване убитата се е защитавала, не е нападала подсъдимия. Той е работил съзнателно, ясно осъзнавайки следствията от своите дейности. Подсъдимият не се е опитал да помогне на брачната половинка си, даже е направил опит да напусне местопроизшествието, допълват от съда.

5 години преди закононарушението Павел и Татяна са живеели дружно. Той е някогашен авиоинженер с американско поданство, тя е украинка, прочут фешън дизайнер. Пандемията ги разделя за 4 месеца, седмица след срещата им дамата е открита убита.

Обвиняемият беше открит от органите на реда няколко часа след осъществяване на закононарушението с квалифициран багаж, в който са открити неговите документи, тези на потърпевшата и финансови средства.

Жената е умряла в резултат на прободни рани от нож във врата на ѝ. Оръжието беше намерено от полицейските чиновници, а мъжът направи признания.

Присъдата може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен период.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР