17 депутати получиха порицание за нарушаване на реда в пленарната

...
17 депутати получиха порицание за нарушаване на реда в пленарната
Коментари Харесай

Порицаха Пейков и още 16 депутати

17 депутати получиха неодобрение за нарушение на реда в пленарната зала по време на вчерашното пленарно съвещание.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков съобщи:

„ Сами бяхте очевидци на тази повсеместност на това нарушение, което най-образно може да се опише с понятието на нашите западни съседи като “тепачка ”. Давам си ясна сметка, че част от тях може да са били в обстановката на отбрана, тъй че има опция и това да бъде оспорено, само че лицата, на които натрапвам неодобрение са: Явор Божанков, Николай Дренчев, Светослав Тодоров, Славчо Крумов, Ангел Георгиев, Златан Златанов, Цончо Ганев, Климент Шопов, Константин Бачийски, Манол Пейков, Искрен Митев, Веселин Вешев, Йордан Тодоров, Настимир Ананиев, Станислав Стоянов, Виолета Карпачева и Емил Янков. Г-н Петров, вие бяхте в ролята на квестор “.

12 от депутатите са от „ Възраждане “ и пет – от „ Продължаваме промяната – Демократична България “. Сред тях е и пловдивчанинът Манол Пейков.
Редовният петъчен парламентарен надзор отпадна от съвещанието за петък. Предложението направи ръководителя на Народното събрание Росен Желязков  и то бе признато от народните представители. Парламентът продължава работа със законодателна стратегия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР