165 преброители и 35 контрольори се търсят в община Асеновград

...
165 преброители и 35 контрольори се търсят в община Асеновград
Коментари Харесай

165 преброители и 35 контрольори се търсят в община Асеновград

165 преброители и 35 контрольори се търсят в община Асеновград за през 2021 година , което ще се организира през януари и февруари следващата година. Набирането на искащи към този момент тече. Преброяването ще касае, както популацията, по този начин и жилищния фонд на България. Документи на претенденти се одобряват в период до 30.10.20 година Подава се заявление по пример в община Асеновград. Към него следва да има приложени автобиография, единодушие за култивиране на персонални данни, фотография, тапия, IBAN.
Един инспектор ще координира работата на няколко преброители, на които пък заплащането ще се образува самостоятелно и ще зависи от броя на преброените лица, жилища и здания. Документи се одобряват в Информационен център на община Асеновград – на гише №1 и №2 – деловодство. Приемът им ще се реализира всеки работен ден от 08:00 ч. до 17:00 ч. Най-подходящи за работата са хора с положителни отзивчиви умения.
 Започва подготовката за броене 2021 година в България Започва подготовката за броене 2021 година в България
От 20.07.20 година до 15.09.20 година Националният статистически институт (НСИ), взаимно с общинските преброителни комисии, ще реализира един...
Желателно е да са придобили най-малко приблизително обучение. Предимство е, в случай че професионалната им действия е в икономическата и финансовата сфера, да имат механически знания и практикуващи обществени действия или студенти. Преброителите ще бъдат с работно време от 08:00 ч. до 20.00 ч. без почивен ден. Те ще имат право да посещават семействата от своя преброителен сектор, като нормално в една такава зона се намират към 200-250 души и 80 жилища. Преброителите ще се легитимират със служебна карта, издадена от Националния статистически институт (НСИ).
При идното броене в страната ще бъдат ангажирани над 23 000 преброители и към 6000 контрольори. Те ще преминат образования и ще подпишат декларация за запазване на статистическата загадка на получената информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР