16-годишният ползвал за разходки 4 автомобила9 месеца затвор при общ

...
16-годишният ползвал за разходки 4 автомобила9 месеца затвор при общ
Коментари Харесай

Затвор за момче, сериен крадец на коли

16-годишният употребил за разходки 4 автомобила
9 месеца затвор при общ режим на изтърпяване на наказването постановиха магистрати на момче от Шумен, крало коли за разходки, които след това зарязвало. 16-годишният Й.С. признал виновност и се споразумял с прокуратурата, а Районният съд в Шумен е одобрил ефикасното наказване. Преди да да се стигне до него, предходната година невръстният шуменец е имал наложена условна присъда още веднъж за кражба на " Опел ", както и на косачка и други принадлежности от багажника на отмъкнатата кола.
Вместо да пази държание, през април тази година, невръстният водач още веднъж се впуснал в обири - съумял да подкара два ВАЗ-а и един " Фиат Панда ", паркирани на разнообразни улици. Ползвал отвертка и ловко палел колите с кабели. По сигнал на притежателите им, полицията разкрила всички, а след това бързо задържала и причинителя с афинитет към автокражбите.
Пред униформените младежът разказал, че доста желал да върне на точното й място първата отмъкната Лада тази година, с цел да не се тормози притежателят й. Забравил обаче къде е била паркирана и я оставил на 300 метра разстояние.
Определението на съда е дефинитивно, а невръстният престъпно проявен дължи 864 лева деловодни разходи, които татко му би трябвало да внесе.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР