16-годишен жител на София бил задържан в полицейския арест за

...
16-годишен жител на София бил задържан в полицейския арест за
Коментари Харесай

16-годишен софиянец задигна кола от Варна, спипаха го в Шумен

 16-годишен гражданин на София бил арестуван в полицейския арест за незаконно лишен лек автомобил Опел с варненска регистрация.

Малко преди 03:00 часа тази нощ в дежурната част на регионалната дирекция бил признат сигнал от чиновник на бензиностанция край Шумен, че в комерсиалния обект дошъл юноша със подозрително държание.

Подаден е сигнал с паник бутон към охранителната компания, която охранява обекта, а оттова и в полицията. На място бил пратен полицейски екип. Изяснена била самоличността на неправоспособния водач- 16-годишен с непрекъснат адрес в София.

Станало ясно, че автомобилът, Опел бил разгласен за търсене час по-рано в 4 РУ- Варна. Младежът го лишил незаконно и се придвижил с него до Шумен. Пътните служители на реда съставили акт на лидера по тази причина, че ръководи без да има удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство. Работата по формираното досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 346 алинея 1 от Наказателен кодекс / кражба на МПС/ продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР