155-килограмовата американка Тес Холидей е официално призната за най-дебелия плюс ...

155-килограмовата американка Тес Холидей е официално призната за най-дебелия плюс

155-килограмова моделка ще мре от затлъстяване

155-килограмовата американка Тес Холидей е публично приета за най-дебелия " плюс " модел в света. Фенове на пухкавата хубавица неведнъж я предизвестяват, че тежестта ѝ към този момент е достигнало своя най-много и в случай че не смъкна непотребните сланини в близко бъдеще, може да почине.

Холидей толкоз наранена от всички тези думи, че приготви необикновен отговор на апелите. В обществените си мрежи Тес разгласява поредност от фотоси в бледорозово долни дрехи с пера на гърдите и жартиери. В този си тип моделът " плюс " е полегнала в първокласно легло, само че статусът под тези фотоси се оказа същинска изненада за мнозина. “Когато скоро умра от затлъстяване, бихте ли се уверили, че ще употребяват тези снимки” - написа Тес, присмивайки се на изказванията, че към този момент е качила прекалено много килограми.

От ранното си детство Тес постоянно била с наднормено тегло. Тя нееднократно е споделяла, че през целия си живот се е сблъсквала с негативизъм и отрицание, освен в учебно заведение, само че и в личния си дом. Единствената ѝ опора по това време била майка ѝ, която насърчила Тес да опита шанса си като модел. Холидей измина дълъг път, с цел да стане известна и търсена звезда, само че през цялото това време тя продължи да се бори с негативизма.

Източник: lupa.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg