15-годишното момиче, което бе изнасилено брутално от двама афганистанци в

...
15-годишното момиче, което бе изнасилено брутално от двама афганистанци в
Коментари Харесай

Изнасиленото от двама афганистанци момиче, е било предупреждавано да не се среща с бежанци

 15-годишното момиче, което бе изнасилено брутално от двама афганистанци в изоставена постройка в столицата, е било предупреждавано неведнъж да не се среща с бежанци. Жертвата постоянно контактувала с тях и не се е вслушала в рекомендациите, които даже били отправени в писмен тип, оповестява Нова телевизия. 

Девойката, която живее в подслон в столичния квартал " Овча купел ", е имала вечерен час, който явно не е спазвала. Бежанците Мустафа Хан и Лахаб Юсуфзай, които предишния вторник са се възползвали от нея по най-грозния метод, също са имали подобен.

След като Софийски областен съд ги освободи с мярка за неотклонение " контрол от контрольор от детска педагогическа стая ", те са настанени назад в общежитията за мигранти в квартал " Военна рампа ". Момчетата от Афганистан настояват, че са си платили и актът e бил непринуден.

По думите на представителя на районната прокуратура Невена Зартова обаче, изнасилването е осъществено по жесток метод, като преди този момент е употребен и нож за опасност.

С малолетната жертва работят психолози. По думите им, целият й живот е белязан от принуждение. Била мъчно дете, което неведнъж ставало жертва на тормоз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР