15-годишно момче във Франция излиза постепенно от едноседмична кома след

...
15-годишно момче във Франция излиза постепенно от едноседмична кома след
Коментари Харесай

Брутален побой над 15-годишен шокира Франция

15-годишно момче във Франция излиза последователно от едноседмична кома след нечовечен побой, нанесен му от десетина нападатели в Париж. Властите търсят информация за причинителите и проверяват опит за преднамерено ликвидиране, съобщи Българска национална телевизия.

Инцидентът е станал в средата на месеца в парижкия квартал " Богренел ". Момчето е в развой на програмирано пробуждане, претърпяло е шестчасова интервенция. Констатирани са голям брой фрактури по черепа, хематом сред черепа и мозъка, гръбначна контузия, счупени са носа и един пръст на пострадалия.

Остава да се схванат детайлности за случилото се. 15-годишният Юрий остава интубиран и не е приказвал. Майката Наталия е неразделно до леглото на момчето, което има и две сестри. По случая още няма арестувани.

Посегателството против момчето провокира вълна от съпричастност във Франция и по света. За да осветли случая майката на Юрий основава профил в Инстаграм, който за седмица притегля над 70 000 почитатели. Сред изразилите съпричастност са френският министър на вътрешните работи Жерал Дарманен и футболистът Антоан Гризман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР