15-годишната дъщеря на подсъдимия за сводничество Росен Чолов и манекенката

...
15-годишната дъщеря на подсъдимия за сводничество Росен Чолов и манекенката
Коментари Харесай

15-годишната щерка на Милянкова се издържа сама

15-годишната щерка на подсъдимия за сводничество Росен Чолов и манекенката Ирена Милянкова към този момент сама се оправя в живота. Красивата Мелани-Роуз работи като фотомодел, с цел да покрива годишната си такса за образование в Италианския колеж.

Откакто майка й и татко й са разведени, фамилията има съществени финансови проблеми, които се задълбочили около връзката на Милянкова с Никола Чолаков и новите членове на семейството. Росен Чолов пък плащал минимална прехрана за четирите си деца, и то не постоянно.

По време на брака им с Милянкова, Чолата самичък настоял Мелани да учи в Италианския колеж, паралелно до децата на известни политици и предприемачи. Тогава, несъмнено, 15-те хиляди лв. годишна такса били непретенциозно перо от фамилния бюджет. След ареста на Чолов обаче финансовата неустойчивост се почувствала осезателно и няколко месеца по-късно Милянкова подала документи за бракоразвод.

Новият й брачен партньор Никола Чолаков не можел да си разреши да устоя всички 4 деца на Ирена, заедно с новите им две. Така се наложило най-голямата – Мелани-Роуз , да стартира сама да изкарва прехраната си.

Красавицата тръгнала по стъпките на майка си и към този момент сполучливо се развива като модел. По подигравка на ориста татко й Росен Чолов бе съден точно като шеф на фешън организация „ Еф Ейч Уан ” за склоняване към проституция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР