15-годишен ученик загина след падане от прозореца на третия етаж

...
15-годишен ученик загина след падане от прозореца на третия етаж
Коментари Харесай

Не е ясно дали ученикът от Русе се е самоубил или е загинал при нещастен случай

15-годишен възпитаник почина след рухване от прозореца на третия етаж на Английската гимназия в Русе. Инцидентът е станал преди началото на часовете. Разследващите към момента не могат да кажат дали детето е скочило или става дума за трагичен случай.

Русе

Всяка заран деветокласникът идвал първи в учебно заведение. Днес също. Минути по-късно обаче е открит в безпомощно положение в задния двор на гимназията. Вещите му останали в класната стая.

Момчето е умряло в колата за спешна помощ на път за болничното заведение от множеството контузии. В Английската гимназия е от началото на образователната година. Бил е с отличен триумф.
Маргарита Янакиева, шеф на АГ „ Гео Милев " - Русе: Семейството е обикновено. Грижовни родители. Не е създавало детето до момента проблеми. Няма очевидци. Предполага се, че все още на случая в стаята е нямало различен възпитаник. Със сигурност е потрес за децата, това са неща, които не се случват в учебно заведение всеки ден.
Заради случая през днешния ден психолози разговаряха с учениците в гимназията, а по-късно те бяха освободени от занятия.
Диана Иванова-родител: Трябваше да си прибираме децата от учебно заведение. Но напрежението се усеща още от вратата.
По информация на наши източници момчето е предписание опит за самоубийство преди години.
Венета Венкова - психолог: Загубата е тежка и прилича да се отнесем с нужното почитание към това, към околните, към фамилията. Мисля си за това дали дълбока болежка, страдалчество, могат да породят подобен акт на деяние, мисля си дали те са били в границата на рационалното и на това дали се преценя обстановката.
Работата на психолозите с учениците ще продължи. А управлението на образователното заведение обмисля да обезопаси в допълнение прозорците на постройката.
 15-годишно момче умря в Английската гимназия в Русе, проверяват самоубийство 15-годишно момче умря в Английската гимназия в Русе, проверяват самоубийство
15-годишен възпитаник почина тази заран след рухване от третия етаж на Английската гимназия в Русе. Полицията обяснява дали детето единствено е скочило от прозо...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР