15-годишното момче, което се удави в язовир край Марково е

...
15-годишното момче, което се удави в язовир край Марково е
Коментари Харесай

Огромна драма! Удавеният Ангел е единствено дете в семейството

15-годишното момче, което се удави в язовир край Марково е единствено дете на почерненото семейство, пише TrafficNews.bg. Припомняме, че Ангел и спътниците му - момиче и момче, са се разхождали по планинските склонове между Първенец и Марково. Стигат до микроязовира между населените места, когато Ангел стъпва и се разполага върху 4-сантиметров лед, образувал се на повърхността на водоема.

Той започнал да скача, за да тества пред приятелите си устойчивостта на замръзналата водна маса. В създалата се ситуацията, в която ледът се е пропукал и момчето е пропаднало, другите деца са се обадили на свои роднини. Дядото на еднин от тях пристига на място и прави опити чрез въдица да изкара Ангел, ала спасителната акция не дава резултат и момчето потъва.

Днес тялото на Ангел бе извадено от ледените води на язовира. Тялото на тийнейджъра е закарано в Съдебна медицина. Към патологията са тръгнали и родителите му.

Ангел е бил единствено дете на майка си и баща си. Те са били съсипани след новината за инцидента. Семейството е познато сред местните като скромни, добри и работливи хора. Майката на Ангел работела в частен магазин в Първенец за хранителни стоки. Баща му пък имал бус, с който разнасял подправки.

15-годишното момче учило в Пловдив. Било 8-ми клас в Професионалната гимназия по хранителни технологии. По време на инцидента той бил със свои приятели – Николай и Силвия. Двете момчета били съученици в техникума, а девойката учи в ОУ " Св.св. Кирил и Методий ".

Семейството очаква съдебните медици да освободят тялото на детето им, за да насрочат погребението. Цял Първенец е в траур. В профилите на приятелите и близките на Ангел днес се появиха черни лентички и съболезнователни послания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР