14-инчовият дисплей може да се превърта на 360 градусаЕкранът с

...
14-инчовият дисплей може да се превърта на 360 градусаЕкранът с
Коментари Харесай

Acer Spin 3 – трансформър за цял ден работа на батерия

14-инчовият екран може да се превърта на 360 градуса

Екранът с ултратънка рамка се превърта на 360 градуса (източник: Next@Acer)

Трансформърът Spin 3 е един от най-интересните артикули в портфолиото на Acer. Компютърът може да се употребява в най-различни сюжети – като ноутбук и таблет – и устоя през целия ден на батерия.

Това е модел с 14-инчов сензорен IPS екран с резолюция Full HD и поддръжка на работа с химикалка. Екранът има ултратънка рамка – с дебелина единствено 9,6 мм, с помощта на което съотношението сред екрана и корпуса доближава 79%.
още по тематиката
Конструкцията употребява специфичен механизъм, който разрешава приплъзване на екрана на устройството на 360°, като по този метод ноутбукът се преобразява в таблет.

Acer Spin 3 стъпва на процесор Intel Core i7 от осмо потомство и графичен ускорител Nvidia GeForce MX230. Конфигурацията включва SSD диск PCIe с потенциал до 512GB и корав диск с размер до 1TB, адаптер за безжична връзка Wi-Fi с технология MU-MIMO, сензорен панел Precision TouchPad с поддръжка на Windows 10 жестове и два представителя.

Заедно с ноутбука Acer доставя стилус Active Pen, който се зарежда от самия преносим компютър. Acer Spin 3 тежи 1,7 кг и може да работи до 12 часа с едно зареждане на батерията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР