14-годишното циганче от Бургас, чиято продажба за 1000 лв. беше

...
14-годишното циганче от Бургас, чиято продажба за 1000 лв. беше
Коментари Харесай

ШОКИРАЩА ВЕРСИЯ! Циганката, която опита да продаде дъщеря си за 1000 лева: Преследваха я изнасилвачи!

14-годишното циганче от Бургас, чиято продажба за 1000 лева беше осуетена в последния миг е било преследвано от изнасилвачи, твърди майка му Анка Стоянова. Циганката, която е майка на девет деца, сподели пред камерата на Би Ти Ви, че някой се е опитал да изнасили девойката.

"Половин година в предпазено жилище за жертви на принуждение. Такава е мярката за 14-годишната госпожица, която бе продадена от родителите си за 1000 лв. “, сподели пък водещият на „ Тази заран “ Антон Хекимян.

"Дойдоха едни хора и напиха мъжа ми. Много пийнал беше и му дадоха 1000 лв. “, споделя още без срам циганката Анка. На въпрос, за какво желаят да я изкарат зад граница, тя отговари малко: "Да проси “.

Секретарят на Комисията за битка с трафика на хора Росица Янева пък съобщи, че трафик на хора има и то повече, в сравнение с хората си показват или знаят, тъй като това е закононарушение, което доста мъчно се потвърждава. Жертвите нормално не желаят да свидетелстват, добави тя. Само през предходната година прокуратурата в Бургас е образувала досъдебни производства за потърпевши 51 дами.

"13-14-годишни девойки от ромски генезис проституират нормално със знанието на околните им. Те се транспортират в огромни европейски столици “, сподели още Янева.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР