14-годишно момиче в Индия е изживяло истински кошмар. Родителите му

...
14-годишно момиче в Индия е изживяло истински кошмар. Родителите му
Коментари Харесай

Сляп баща продаде дъщеря си за секс, предавали си я от изнасилвач на изнасилвач

14-годишно момиче в Индия е изживяло същински призрачен сън. Родителите му го продали на търговци със полови робини от щат Радистан, те я изнасилили и я препродали на различен мъж, който също я подложил на полови мъчения и по този начин прекосявала от един на различен.

Най-накрая момичето съумяло да избяга и по този начин си избавило живота.

Бащата на девойката бил кьорав, а майката - също с увреждания. Крайно небогати, те решили, че ще могат да си спасят ситуацията, като се отърват от една от дъщерите си. Те произхождали от една от най-ниските касти в Индия.

Момичето претърпяло всевъзможни мъчения, преди да успее да избяга. Тя се осмелила да отиде в полицията и разказала всичко. В момента се води следствие по случая й и към този момент са задържани трима души за секс с малолетна и търговия с дами.

По време на разпитите един от упрекнатите декларирал, че доста от бедните села в покрайнината се издържали с продажба на млади момиче на по-богати мъже.

Случаят излиза на бял свят напълно малко след друго грубо закононарушение - млада жена бе изнасилена от петима мъже пред очите на нейния брачен партньор.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР