14-годишният гадател – чудо Абхигия Ананд, направи нова прогноза за

...
14-годишният гадател – чудо Абхигия Ананд, направи нова прогноза за
Коментари Харесай

Гадателят чудо каза кога Ковид си отива

14-годишният вещател – знамение Абхигия Ананд, направи нова прогноза за ковид. Индийският ясновидец доми международна популярност, откакто предсказа началото на пандемията от COVID-19 и някои международни проблеми. Както дребният оракул предсказа, болестта се трансформира в световен проблем, а в края на 2020 година макар упованията за усъвършенстване, нещата се объркаха.

Паниката, обвързвана с разновидностите на вируса, принуди, да вземем за пример, Англия да разгласи цялостен локдаун. Също по този начин се усилиха случаите на ковид в Съединени американски щати и други страни.

Ситуацията съгласно индийския ведически ясновидец ще стартира да се усъвършенства през март 2021 година, заяви БЛИЦ. До този миг светът ще бъде отрицателно повлиян от Сатурн и Юпитер, чието съединяване ще докара до заболявания, опустошения и даже апетит измежду някои нации.

Възстановяването на стопанските системи на страните ще стартира през есента, твърди Абхигия. Той обаче бие нова тревога - тормози се от безотговорната приложимост на антибиотици от популацията. Организмът привиква към тях и по-късно, когато в действителност е належащо, медикаментите може да не подействат, предизвестява дребният оракул.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР