14-годишните осиновени близначки, открити в дома на ужасите в Мисури,

...
14-годишните осиновени близначки, открити в дома на ужасите в Мисури,
Коментари Харесай

BG близначките от къщата на ужасите в САЩ са в добри ръце

14-годишните осиновени близначки, открити в дома на ужасите в Мисури, са настанени в дом за деца, лишени от родителска грижа. Това съобщи генералният консул на България в Чикаго Иван Анчев, който посетил и разговарял с децата.

``
реклама

Те към този момент са добре и в сигурна среда. За тях се грижат обществени служащи и психолози, разкри консулът пред Нова тв.

Българчетата са осиновени преди 7 година, а неотдавна живеели в градчето Съмървил. Родителите - 56-годишен мъж и 40-годишна жена, бяха задържани на 8 юли за тормоз над 10-те им деца, които били мръсни, недохранени и в неприятно здраве.

Анчев описа, че е приказвал с децата на британски език по тяхно предпочитание. “Не сме говорили за това какво са претърпели, защото не желаех да ги връщам към този смут. Децата изрично няма да бъдат върнати на насилниците ”, сподели консулът и уточни, че домът, където са настанени, е с положителни условия.

По думите му казусът ще бъде разграничен на две каузи. Едното ще е за попечителството над децата, на което ще се реши дали те да бъдат под закрилата на щата Мисури до 18, 21 години или за цялостен живот.

Второто дело е против родителите, които са упрекнати в повърхностно отношение и застрашаване на живота на дете. Според законите на Мисури по тези обвинявания се планува наказване от 5 до 15 години затвор.
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР