13-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което

...
13-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което
Коментари Харесай

Регистрацията за участие в специализираното изложение за земеделие Бата Агро 2020 започна

13-тото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО , което се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника, през 2020 година ще се организира от 11 до 15 май на Летище Стара Загора. Изложението е юбилейно, защото отбелязва 10 години от първото издание на БАТА АГРО.

Форумът за нововъведения, технологии и срещи на бизнеса още веднъж ще показа най-големите световноизвестни марки за селскостопанска техника, артикули и услуги за земеделието. През тази година БАТА АГРО означи връх по изложбени площи - над 37 700 кв.м, а посетителите бяха общо 15 400 души.

През 2020 година ревюто ще е още по-достъпно и по-полезно за земеделските производители. Периодът ще е продължен - общо 5 работни дни. Също по този начин се резервира сполучливият форма́т на изложбените площи от 2019-та година, който дава по-добър достъп, видимост и гъстота на ревюто. Фокусът на посетителите ще бъде ориентиран върху експонатите и демонстрациите - както с машини, по този начин и на семена, торове и препарати за растителна отбрана. Тяхното деяние в действителни, полеви условия може да бъде забелязано при изложителите, които вземат участие с опитни полета с насаждения.
Регистрацията за присъединяване (https://bata-agro.com/za-izlojiteli/) към този момент е дейна, като за първи път изложителите могат да ръководят целия развой онлайн посредством фирмения си профил - заявяване на повърхност, избор на съответно място, прибавяне на спомагателни услуги и създаване на щанд. За първите, записали се за присъединяване в БАТА АГРО през 2020 година, са годни и отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи - 40% понижение при заявяване до 19 декември 2019 година и 20% понижение - до края на февруари 2020 година
Запазва се и наложителната регистрация за гости на ревюто - авансово на уеб страницата на БАТА АГРО или на място в дните на ревюто.

За Специализирано ревю за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият конгрес в България за показване на земеделска техника, артикули и услуги за селското стопанство и се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се организира от 2010 година, като през годините то завоюва доверието на хилядите аграрни производители с добра организация, многообразие на показаните експонати и лоялни търговци.

12-тото издание на БАТА АГРО през 2019 година беше най-голямото като повърхност в историята на ревюто - в него участваха 187 компании на повече от 37 700 кв. м. изложбена повърхност. Посетителите за четирите работни дни бяха близо 15 400 души.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР